Sådan udnytter du sport betting tilbud

Med alle de lækre kampagner og bonustilbud, som du kan se på online betting sider i dag, kan det være måske svært at finde hoved og hale i hvordan man kan udnytte kampagnerne på bedste vis. I denne artikel kan du læse om velkomsttilbud til nye medlemmer, gratis bets, de bedste odds og meget mere.  

Velkomstbonus til at tiltrække nye medlemmer

På mange betting sider er det ofte de nye medlemmer, som kan få de bedste tilbud. Der findes efterhånden så mange sider, som kæmper om medlemmerne og derefter forsøger siderne at overbyde hinanden, når det kommer til indbetalingsbonus og velkomstbonus, som ofte er det samme.

Ofte er der tale om en 100 % velkomstbonus, som betyder at bookmakeren matcher det beløb, som du indbetaler og derfor kan du fx have 1500 DKK at spille for, hvis du indbetaler 750 DKK, når du opretter dig som medlem. Det kan være en god ide at oprette en konto på flere sider, men vær opmærksom på at der er vilkår og betingelser, som fx omsætningskrav og deadline inden pengene skal være gennemspillet for at du kan få udbetalt dine penge.

Find frem til de mest attraktive odds

En anden grund til at oprette sig på flere sider er også at der kan være forskel på odds. Dette kan både være generelt eller for at tiltrække nye kunder. Der er for eksempel nogle bookmakere, som tilbyder forhøjede odds på specifikke kampe for at tiltrække nye kunder. Der er ofte tale om de mest populære kampe som fx fodbold i Danmark. Ud over selv at tjekke de forskellige bookmakere, så findes der også specifikke hjemmesider, hvor du kan se sammenligninger af odds og dermed finde frem til de bedste.

Gratis betting

Kært barn har mange navne og dette gælder også gratis betting. Nogle kalder det for freebets, andre kalder det risikofrie væddemål og der findes naturligvis også folk som kalder det gratis væddemål. De fire forskellige begreber dækker over en og samme ting; spil uden risiko. Med et freebet kan du placere et væddemål på fx håndbold eller tennis og du vil få pengene tilbage igen, hvis du ikke vinder væddemålet.

Freebets er ofte kampagner og der er nogle kampagner, som har flere fordele end andre. Du kan blive udsat for at du skal spille for et fastsat beløb for at kunne lægge et gratis væddemål. Andre gange vil der være tale om en ekstra chance, i og med at i stedet for at få pengene tilbagebetalt for det tabte væddemål, vil du blive bedt om at placere et nyt væddemål. Dette væddemål skal muligvis spilles til bestemte odds. I andre tilfælde er der ingen ”små bogstaver” og du vil kunne placere et væddemål og få pengene tilbage igen uden strikse krav. For at udnytte de bedste tilbud er det naturligvis bedst at gå efter hundrede procent gratis væddemål og derfor er det vigtigt at tjekke vilkår og betingelser, før du kaster dig ud i spil uden risiko.