Bedste golfspil til din telefon

Det er altid sjovt at nyde en afslappende stund med spil på mobilen. Naturligvis bør du bruge din tid på spil, som du er vild med at spille. Derfor kan det være en god ide at kombinere din passion for golf med mobile spil. Gør du det, får du de bedste golfspil til din telefon, og dem kan du læse om nedenfor. 

All Sports 

Hvis du er vild med sport, er du sikkert også glad for andre sportsgrene. Er det tilfældet kan vi anbefale All Sports, som byder på golf og andre sportsgrene. Som navnet antyder er det et spil, der har fokus på alle sportsgrene. 

Det er en spilleautomat af Golden Rock Studios. Her finder du golf, fodbold, hestevæddeløb, tennis og basketball på spillemaskinen med fem hjul, fire rækker.

Der er mange spil, der ligner dem, vi kan spille online med en VideoSlots bonuskode, og den kører fantastisk på vores telefoner.

Golf Clash

Det er et af de mest populære golfspil på markedet. Golf Clash vandt blandt andet prisen for årets spil 2018 ved Mobile Game Awards. I det underholdende spil tager du kampen op mod modstanderne på de smukke golfbaner. Du kan dyste i turneringer, spille en mod en, og udfordre dine venner og bekendte på Facebook.

PGA Tour Golf Shootout

Drømmer du om at spille på PGA Tour? Det kan du på en måde komme til med PGA Tour Golf Shootout. I dette spil kan du nyde de enestående virkelige golfbaner, som er en del af PGA Tour. Det føles nærmest som at være på golfbanen, da spillet er designet med smuk 3D-grafik. Ligesom i Golf Clash kan du dyste i turneringer og gå efter præmierne. 

Bliv kongen af golf 

Nu er det blevet tid til at anbefale ikke blot et men to golfspil til din mobiltelefon. Først kom Mini Golf King, og dernæst kom Golf King – World Tour. Begge er underholdende spil, og hvis du er i tvivl om hvad du bør vælge, kan vi anbefale at lægge ud med Golf King – World Tour.

Spillet er designet med spektakulær grafik med realistiske golfbaner. Du kan bruge tid på at tilpasse dine figurer, som er et lækkert element, der gør det endnu sjovere at spille mod dine rivaler på tværs af kloden.

I spillet handler det om at vinde og indsamle trofæerne til skabet. På den måde kan du lidt efter lidt lukke op for de større Golf Tours. 

WGT Golf 

Sidst, men ikke mindst, kan vi anbefale WGT Golf, som er det mest populære gratis golfspil. Det er Topgolf Media, der står bag det underholdende spil til din mobil, som er designet med GPS og 3D-teknologi. På den måde føles det nærmest som at stå på de verdensberømte golfbaner. Du kan blandt andet svinge golfkøllen på Pebble Beach, som har været vært for U.S. Open flere gange. Derudover kan du også prøve at stå på Bethpage Black, som skal være vært for Ryder Cup i den nære fremtid.